Thursday 17 October 2019  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Toplotna izolacija
Print

FIBRAN-ove gradbene izolacije, vgrajene z občutkom izkušenega mojstra, so trajen in učinkovit ENERGIJSKI ŠČIT. 

 

Prednosti izolacij iz ekstrudiranega polistirena pred ostalimi toplotnimi izolacijami so v izredni trdnosti in nevpojnosti materiala, zato se le-ta lahko uporablja tudi v najbolj zahtevnih aplikacijah, kjer druge izolacije obnemorejo.

FIBRANxps se uporablja v pogojih, ki so za toplotne izolacije izrazito zahtevni, in sicer nad hidroizolacijo v zasutih kletnih stenah, v zemlji pod nivojem podtalnice, pod temeljno ploščo nizkoenergijskih stavb in pod parkirnimi površinami, na obrnjenih ravnih strehah. Hidroizolacija je na ta način zaščitena pred poškodbami, temperaturnimi spremembami, na strehi pa tudi pred uničujočimi UV (ultra-vijoličnimi) žarki. Kot trdna in nevpojna toplotna izolacija se uporablja kot toplotna zaščita coklov, špalet, strešnih napuščev, pa tudi celotnih fasad, ki so brez napuščev izpostavljene vlagi pa tudi mehanskim poškodbam (toča, udarci).

FIBRANxps izolacije so testirane za uporabo pod trajnimi ali dolgotrajnimi obremenitvami (npr. pod temeljno ploščo, pod ozelenjenimi površinami…) ter pod nivojem podtalnice in imajo za to pridobljena dovoljenja (Zulassung) pooblaščenih nemških inštitutov.  

 

 
   07 39 39 510 ali 517 

 
   07 39 39 525 ali 515

 


      


Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2019 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!